ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

Η εταιρεία SUNWIND DRAMALIS διαθέτει ειδικό τμήμα οικονομικής διευκόλυνσης και εξυπηρέτησης της επένδυσης σας με ειδικούς οικονομολόγους που θα σας συμβουλευόσουν για την καλύτερη δυνατή λύση υλοποίησης της ενεργειακής επένδυσης σας ακόμα και χωρίς αρχικό κεφάλαιο!!

Οι συνεργάτες μηχανικοί μας έχουν ειδικευτεί εδώ και χρόνια σε εκατοντάδες έργα στην αδειοδότηση ακινήτων και επιχειρήσεων , στην μελέτη και σχεδιασμό τρισδιάστατων κτιρίων και στην ποιοτική και ενεργειακή κατασκευή των έργων που αναλαμβάνουν έχοντας κατακτήσει το καλό όνομα της αποτελεσματικότητας και υπευθυνότητας σε ότι κάνουν δίνοντας λύσεις σε πολύπλοκες και πολυδαίδαλες υποθέσεις νομοθετικού και αδειοδοτικού περιεχομένου με το καλύτερο δυνατό επιστημονικό επιτελείο νομικών συμβολαιογράφων μηχανικών που διαθέτουν με τεράστια εμπειρία.

Επίσης διαθέτουμε ειδικό τμήμα για κατάθεση της ενεργειακής σας επένδυσης και όχι μόνο μέσω συμβούλων επιχειρήσεων και οικονομολόγων μέσω ΕΣΠΑ και ΠΕΠ.   

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Η εταιρεία SUNWIND DRAMALIS ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε. για τη σύνταξη και υποβολή επενδυτικών σχεδίων προς τους πελάτες των δύο εταιρειών στην Θεσσαλονίκη και κατ’ επέκταση στη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Στο πλαίσιο αυτό, μπορείτε να αντλήσετε υποστήριξη ως προς τη δυνατότητα ένταξης επένδυσης της εταιρείας σας στις ευεργετικές διατάξεις επιχορηγούμενων προγραμμάτων μέσω της μεγαλύτερης εταιρείας Συμβούλων στην Ελλάδα επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 2310 478992 στα γραφεία μας.

Επιστροφή